torstaina, tammikuuta 13, 2011

74,5 kg - Flunssaa meinaa pukata

Todellakin, melkein viikon verran herännyt nenä tukkoisena ja joutunut räkimään kurkun auki. Mutta toistaiseksi en sen pahemmin kipeäksi ole tullut. Ja toivottavasti en tulekaan!

Okei, täytyy myöntää että kaksi ensimmäistä päivää jaksoin syödä pelkästään proteiinipitoista ruokaa, mutta sitten alkoi tökkimään. Olen tainnut saada elinikäiset traumat raejuuston syömisestä :D Toisaalta Keson oliivi ja grillattu paprika menee suhtkoht hyvin kurkusta alas, mutta maustamattomat raejuustot, yöks. Lisäksi olen syönyt paljon rahkaa, juustoja ja tehnyt protskupirtelöitä, eli aika lailla samalla linjalla mennyt mitä eka kauden dukan-dieetillä oon popsinut (kantsii lukee vanhempia tekstejä, sieltä löytyy myös päivittäisiä syömisiä).

Mutta eilen esim. tein grillattuja kasviksia ja halloum-juustoa wokkipannulla, oli hyvää! En käyttänyt kastikkeena mitään vaan liemenä toimi vihannesten mehu mitä kuumennettaessa irtosi. Riitti vielä tällekkin päivälle samaa pöperöä. Lisäksi joka päivä mennyt pari kananmunaa. Tänään söin aamulla myös pari viipaletta näkkäriä (yhdessä viipaleessa 5g hiilareita). Eli ihan omaa syytä että tää startti ei lähde todnäk mitenkää huimalla tyylillä käyntiin. Tänään kuitenkin pääsen pilatekseen ja olen todennut, että se pistää ainakin aineenvaihdunnan tehokkaasti käyntiin. Joten saas nähdä lähteekö loput turvotukset viikonlopun aikana :)

Mutta karkki-/herkkulakko pysynyt! En ole kuin purkkaa mässyttänyt töissä. No aika karmeat pääkivut olikin tuossa ma-ke, joten varoitan kaikkia jotka alkaa hiilari-/sokerilakkoon, saavat varautua pääkipuiluun (toki yksilöllistä mutta pienen gallupin tehtyä aika monet tuntuu siitä kärsivän). Se menee onneksi ohi muutamassa päivässä.

maanantaina, tammikuuta 10, 2011

Uusi vuosi, uudet kujeet (ja uusi laihdutusyritys)

Hei vaan taas pitkästä aikaan! Väsymys, kiireet ja toivon mukaan herkuttelut ovat nyt vaihteeksi takanapäin ja voi keskittyä uusiin asioihin ja laihdutusyrityksiin. Edellisen blogimerkinnän ja tämän hetken välillä paino pysyi koko ajan nätisti 73 kg, mutta joulu toi herkut ja paheet ja laiskottelunkin pahimmasta päästä joten tänä aamuna puntari näytti 75 kg. Puuh, olo tuntuukin kyllä sen mukaiselta :)

Onneksi tuota lunta piisaa enemmän kuin tarpeeksi ja laskemaan olen päässyt jo 4 krt. Pilatesta aijon jatkaa myös koska ilmoitin itseni kurssille jo viime vuoden puolella. Kuntosalille ehkä täytynee yrittää keväämmällä, en halua hirveesti liikuntaa ottaa nyt ohjelmistoon, ajatuksena kun oli vielä yrittää autokouluunkin päästä ja jos joka päivä on paljon ohjelmaa, niin syömisetkihän siinä alkaa kärsimään. Joten pilates ja lumilautailu saa olla mun kuntoilumuotoja tällä hetkellä (tietty arkipäivisinhän kävelen töihin n. 2,3 km matkan per suunta jos keli on kohdillaan).

Koitan päivitellä muitakin sivuja tänne, mulla oli harhaanjohtavasti tuolla Dukan-sivulla väärin nimetty noi eri vaiheet, mutta korjasin ne suomenkielisiksi. Lisäksi tarkoituksena tarkentaa ruokia tuonne. Ja vieraskirja ei jostain syystä toimi tällä hetkellä. Eli kysymyksiä ja kommentteja suoraan teksteihin rohkeasti vaan :)

Täytynee hieman harkita vedänkö tuolla Dukan-dieetillä kuinka tarkasti. Eka kerrasta alkoi raejuustot ja kananmunat tökkimään niin pahasti että tälläkin hetkellä pelkkä raejuuston ajattelu tuo oksureaktion kurkkuun :D Mutta kun sitä sekoittaa rahkaan niin ei se niin pahaa olekaan :) Kuitenkin koitan turhat hiilarit ja karkit jättää kokonaan pois, ja koitan tässä 4 ekaa päivää (ma-to) pitää hyökkäysvaiheen kaltaista tilaa yllä. Katotaan miten tytön käy!