torstaina, tammikuuta 13, 2011

74,5 kg - Flunssaa meinaa pukata

Todellakin, melkein viikon verran herännyt nenä tukkoisena ja joutunut räkimään kurkun auki. Mutta toistaiseksi en sen pahemmin kipeäksi ole tullut. Ja toivottavasti en tulekaan!

Okei, täytyy myöntää että kaksi ensimmäistä päivää jaksoin syödä pelkästään proteiinipitoista ruokaa, mutta sitten alkoi tökkimään. Olen tainnut saada elinikäiset traumat raejuuston syömisestä :D Toisaalta Keson oliivi ja grillattu paprika menee suhtkoht hyvin kurkusta alas, mutta maustamattomat raejuustot, yöks. Lisäksi olen syönyt paljon rahkaa, juustoja ja tehnyt protskupirtelöitä, eli aika lailla samalla linjalla mennyt mitä eka kauden dukan-dieetillä oon popsinut (kantsii lukee vanhempia tekstejä, sieltä löytyy myös päivittäisiä syömisiä).

Mutta eilen esim. tein grillattuja kasviksia ja halloum-juustoa wokkipannulla, oli hyvää! En käyttänyt kastikkeena mitään vaan liemenä toimi vihannesten mehu mitä kuumennettaessa irtosi. Riitti vielä tällekkin päivälle samaa pöperöä. Lisäksi joka päivä mennyt pari kananmunaa. Tänään söin aamulla myös pari viipaletta näkkäriä (yhdessä viipaleessa 5g hiilareita). Eli ihan omaa syytä että tää startti ei lähde todnäk mitenkää huimalla tyylillä käyntiin. Tänään kuitenkin pääsen pilatekseen ja olen todennut, että se pistää ainakin aineenvaihdunnan tehokkaasti käyntiin. Joten saas nähdä lähteekö loput turvotukset viikonlopun aikana :)

Mutta karkki-/herkkulakko pysynyt! En ole kuin purkkaa mässyttänyt töissä. No aika karmeat pääkivut olikin tuossa ma-ke, joten varoitan kaikkia jotka alkaa hiilari-/sokerilakkoon, saavat varautua pääkipuiluun (toki yksilöllistä mutta pienen gallupin tehtyä aika monet tuntuu siitä kärsivän). Se menee onneksi ohi muutamassa päivässä.

Ei kommentteja: