tiistaina, syyskuuta 14, 2010

2. kausi: Dukan-dieetti 37.pv, 73,3 kg

Ihan karmeet turvotukset ollu taas. Viikonloppuna oli tuparit ja siellä tuli tietysti hieman tissuteltua (no ehkä enemmänkin) ja sunnuntai meni sitten hiilaripitoisen ruuan parissa. Onneksi ei sentään ihan överiksi vedetty. Lisäksi menkat tulossa nii sehä lisää vaan tätä tukalaa oloa, ei mitään järkeä. Mutta sen huomannut tässä dieetin aikana, että nyt kun osaa syödä normaalia kevyemmin niin turvotuksenkin huomaa herkemmin. Taisin siis ennen "normiruokavaliolla" olla aina enemmän tai vähemmän turvoksissa :D Ajatuksena ei kyllä mitenkään mukavaa. Ja jotenkin olo on paljon virkeämpi kun ei ole ahtanut hirveitä määriä hiilareita kehoonsa ja tuntuu sitten väsyneeltä ja täydeltä, vaan on semmonen pienehkö näläntunne mielummin.

Mulla alkoi myös Pilates-kurssi viime viikolla ja vau! Vieläkin on vatsalihakset kipeänä siitä treenistä! Tehokasta :) Ohjaaja sanoi myös, että vaatekoko saattaa jopa pienentyä 2-3 numerolla vaikka paino ei varsinaisesti tipukkaan, koska lihasten muoto muuttuu "soikeaksi", normitreenauksella ne on pyöreät. No, saas nähdä meneekö mun tavoitefarkut jalkaan ennen joulua :) Pidin niitä joskus kun painoin 71 kg ja, no, jalkaan ne kyllä menee mutta kiinni saaminen on hankalampaa. Mutta kiva on ollut huomata nyt syksyn tullen, kun penkoo syys-talvivaatteita ja sovittelee niitä päälle, niin ovat huomattavasti löysempiä päällä. Suorastaan mukava tunne :)

Eilen kokkasin erittäin herkullista ja tulista kreikkalais-henkistä kasvispataa johon tuli:
  • 1 pieni kesäkurpitsa
  • 1 punainen paprika
  • 1 pussi sipulisilppua (pakastealtaasta)
  • 3 tomaattia
  • Mustia oliiveja
  • 2 chilipalkoa 
  • 1 prk ruokakermaa (alle 10% rasvaa)
  • 1 prk feta-juustoa (kevyt-fetaa)
  • Välimeren yrtit -mausteita

Viipaloin kesäkurpitsan ja paprikan. Ensin kuullotin sipulin ja viipaloidut chilit pannulla ja lisäsin tämän jälkeen kesäkurpitsan ja paprikan. Tämän jälkeen kippasin pannulla paistuneen ruuan uunivuokaan, ladoin päälle tomaatteja, fetajuustoa, mustia oliiveja ja mausteita. Viimeiseksi kaadoin ruokakerman ja pistin uuniin 175-astetta ja n. 45 minuuttia. Nam! (kuva tulee illalla)

Oliivihan on kyllä kiellettyjen listalla (koska sisältävät paljon rasvaa), mutta niissä on äärimmäisen vähäsen hiilareita, joten tällä kertaa laitoin niitä ruokaan, sattumoisin kun löyty niitä kaapista.

Ei kommentteja: