keskiviikkona, syyskuuta 01, 2010

2. kausi: Dukan-dieetti 24.pv - 73,3 kg

Eilen aamulla heräsin jälleen 06 ja heti aamuaerobiset Viivillä polkaisin. Lisäksi päätin pitkästä aikaa kävellä töihin! Tosiaan, mulla on työmatka n. 2,7 km/suunta (tsekkasin Eniron karttapalvelusta), eli puolisen tuntia menee kun kävelen sen normivauhdilla. Hyötyliikuntaa toden teolla. Kyllähän tässä tietysti työpäivät pitenee kun matkoihin menee se tunti lisää + yleensä vielä käyn töitten jälkeen ruokakaupassa tai muilla asioilla. Mutta päivän liikunta + hyötyliikunta-annos on itselleni aika maksimissaan. Tänään myöskin kävelin töihin, mutta Viivillä en ehtinyt polkemaan. Nukuin jotenkin huonosto ja koko aamupäivän on vain väsyttänyt aivan kamalasti :S

Päivän syömisiä en  nyt ole jaksanut merkitä, koska olen huomannut että se vie ehkä turhan paljon aikaa itseltäni. Pitäisi yrittää muistaa joka ikinen syöminen ja suupala sekä muistaa ne kirjata ajoissa tänne. Työni on kuitenkin sellaista, että istun sen takia 6-8h päivässä koneella, joten vapaa-ajalla en mielelläni enää jaksaisi koneen ääressä liikoja oleskella. Mutta toki uusia ruokavinkkejä ja reseptejä laitan tänne sitä mukaan kun sellaisia tulee :)

Vaihdoin sen takin ja eilen tuli sitten uusi takki tilalle, joka on huomattavasti paremman näköinen päälläni kuin ensimmäinen takki! Ai että! Tulis jo sitä lunta ja pakkasta :P Nyt voinki sitten laittaa huuto.netiin myytäväksi vanhoja vaatteitani. Muutenkin ehkä ihan hyvä päästä vanhoista tavaroista/vaatteista eroon, tuntuu että vaatekaapit pursoilee ties minkälaista kolttua. 

Ei kommentteja: