maanantaina, heinäkuuta 05, 2010

Dukan-dieetti: 44. päivä - 75,6 kg

Noniin, viikonloppu takana. Ruuan suhteen tuli syötyä aika iisisti, mutta lauantaina hyvän kelin ja mielen innoittamana tuli juopoteltua. Ensin auringon ottoa puistossa kera mansikoiden ja protskupizzojen, illalla sitten toisessa puistossa auringonlaskua katsomassa ja sitten mopo karkasikin käsistä :D

Sunnuntaina ei oikeastaan ollut krapulaa edes eikä tullut kamalasti syötyä, nesteitä kului sitäkin enemmän (ja herkkuja B&J-keksijätskin ja suklaapatukan muodossa). Tuntuu että jonkinmoinen nestehukka nyt päällä. Töissä juon yleensä sen litran vettä, kotona menee puoli litraa. Tämmösillä helteillä ei jaksa oikein ajatella mitään eikä keskittyä mihinkään. Tämmösen dieetin handlaaminen tuntuu varsin uuvuttavalta, mutta kun ajattelee sen ruuan perimmäisen tarkoituksen (toimia polttoaineena), ei jaksa ajatella mitään herkkujakaan vaa syö sen mitä keho todellisuudessa tarvii. Illalla taidan laittaa soijarouhe-keiton tulille ja hakea puolukkahilloa siihen kaveriksi. Nam!

Päivän syömiset:
- 2 munan munakas + fetapaloja
- Vitamiiniporetabletti
- 200 g raejuustoa + kasvissalaattia (vihersalaatti, kurkku, kirsikkatomaatti, feta, sipuli, aurinkokuivattu tomaatti, oliivi + kevyt ranskalainen salaatinkastike)
- Pieni pala Frödingenin mansikkakakkuva
- Lidlin hedelmärahkaa + ruisleseitä + soijajauhoa
- 3-4 dl proteiinipirtelöä

Ei kommentteja: