maanantaina, heinäkuuta 12, 2010

Dukan-dieetti: 51. päivä - 74,7 kg

Viikonloppu tuli taas vietettyä maalla. Ruokailut oli aika lähellä normaalia, tosin leipää en syönyt muuta kuin hapankorpun ja karjalanpiirakan muodossa. Uusia perunoita tuli popsittua muutama mutta aika pitkälti salaatti- ja jäätelölinjalla koko viikonloppu meni, ja kananmunia tuli paljon popsittua :) Kuvassa oleva GB Glacen MiniCroc-mehujäät tekivät kyllä kauppansa, ja olivat muuten hyviä!

Paino siis tänä aamuna yllätävän hyvissä lukemissa, mutta katsotaan nyt lähteekö se tuosta nousuun huomenna vai jatkaako tippumista. Nämä superhelteet ainakin aiheuttaa nestehukkaa, vaikka kuinka lipittelis jatkuvasti vesipullosta. Tänään olisi tiedossa vielä kämpän siivoomista, huhhuh! Onneks kämpässäni ei ole kuin n. 24 astetta lämmintä, joten huomattavasti viileämpää mitä ulkona.

4 päivää töitä ja sitten alkaa vajaa 3 viikon loma. Pohdin, että jätän tämän blogin todennäköisesti päivittämättä siltä ajalta, koska ensinnäkään en pysty lomalla punnitsemaan itseäni ja toiseksi, aijon nauttia ulkona syömisestä, grillailusta, uimisesta, lokoilusta... Mitä lomalla nyt yleensä tehdäänkään! :) Joten vien tämän dieetin loppuun tän viikon to tai pe asti, sitten loma, sitten elokuussa palataan taas linjoille ja aloitetaan Dukan-dieetti part 2. Ehkä se on paras homma tässä tapauksessa. Ja hyvinhän tuota painoa on lähtenyt tässä, joten no worry :)

Päivän syömiset:
- Exquisa vanilija-rahkaa + soijajauhoja + ruislesettä
- 250-300g mansikoita
- ProFeel CottiFrutti verigreippi
- Vitalinea juotava jogurtti n. 1,5 dl
- Ananasvissyä 3 dl
- Suolakeksejä 8-9 kpl + kananmunaa + juustoa + margariinia

Ei kommentteja: