torstaina, heinäkuuta 01, 2010

Dukan-dieetti: 40. päivä - 75,9 kg

Noniin. Pyöreät 40 päivää tätä dieettiä takana. Tosta 40 päivästä todellisia dieettipäiviä on ollut ehkä noin 25-30 päivää. Siis sellaista kunnon dieettiä, jolloin hiilareita on vain haisteltu eikä maisteltu. Kesä on periaatteessa tosi hyvää aikaa laihdutukselle. Kuumuus vähentää ruokahalua, tulee ulkoiltua enemmän ja terveellisiä ruokia on enemmän saatavilla edullisesti. Toisaalta taas kesä tuo terassit, piknikit, tapahtumat, reissut yms mukanaan, joihin auttamattomasti kuuluvat alkoholipitoiset juomat ja JÄÄTELÖ! Onneksi kuitenkin esim. mansikoita ja herneitä saa kojuista suht edullisesti, mitä edemmäksi kesä etenee. Tuo Kingis Light on oma suosikkini. Ja vinkiksi Treen keskustassa jätskiä himoitseville, tuo on 30 senttiä halvempaa Sokoksen ruokakaupassa kuin Anttilassa! :)

Kauhee turvotus kyllä päällä, maha pömpöttää ja näyttää pläskimmältä kuin ikinä. Kuumuus ja menkat ei kyl paranna asiaa yhtään :) Ja sen lisäksi kamala himo suolaiseen ja makeaan koko ajan. Eilen sain pidettyä itseni kurissa, söin yhden jäätelön ja yhden oukkidoukin ja jonkun kirpeän karamellin. Lisäksi tein protskuleipää, johon tuli soijajauhoa, perunajauhoa, vehnälesettä, pellavasiemenrouhetta, suolaa, fenkolia, yrttimaustetta, oliiviöljyä, aurinkokuivattua tomaattia ja leivinjauhetta. Samaan tapaan kuin resepti-osiosta löytyvä leivän resepti mutta jätin vehnäjauhon kokonaan pois. Ja syömäkelpoistahan se oli, nam! Pitäisi jaksaa laskia ravintoarvot, mutta tein todella mutu-tuntumalla tuon, eli heitin aineksia miten sattuun, vaikea siis arvioida paljon mitäkin tuli. Pää on ollut järkyttävän kipeänä jo pari päivää ja ei ole jaksanut panostaa syömisiinkään, joten tein ton leivän pikasesti että saa edes jotain ruokaa syötyä.

Päivän syömiset:
- 2 munan munakas + juustoa (Polar 15%)
- Vitamiiniporetabu
- 200 g raejuustoa
- n. puoli purkkia (2 dl?) Vitalinea Jogurtti-juomaa
- 1 ProFeel Cottifrutti verigreippi
- Höyrytettyjä ja maustettuja herkkusieniä, tofua, kevätsipulia, raejuustoa, aurinkokuivattua tomaatti-kermaviili-dippiä
- Irttareita n. 100g
- 2 omatekoista protskuleipää + tomaattia + juustoa + margariinia

Ei kommentteja: