maanantaina, kesäkuuta 28, 2010

Dukan-dieetti: 37. päivä - xx,x?

Jepsjeps, juhannusviikonloppu on ohitse ja ruokaa tuli syötyä mättömeiningillä! Alkoholia ei tällä kertaa kulunut kuin 5-6 oluttölkkiä koko juhannuksena, mutta ruokaa sitäkin enempi. En kehtaa edes luetella mitä kaikkea tuli suustansa alas pistettyy :) Mutta so what! Juhannus itsesään meni rennosti. Automatka lapin puolelle kesti 9,5h ja kaksi kokonaista päivää tuli vietettyä lekotellen, syöden ja itikoiden järsittävänä. Perjantai oli erittäin mahtava keli, lämpöä +23 ja suht tyyntä, joten vietimme aikaa rannalla (kuvassa tassuttelen) grillaillen ja mölkkyä pelaillen. Vesi oli kyllä omaan makuuni ihan liian viileää joten tyydyin vain kastamaan nilkkojani. Lauantai olikin sitten vetisempi ja koleampi päivä, joten pääasiassa olimme sisällä, pelasimme "punaista vai mustaa" ja katsoimme telkkaria (unohtamatta syömistä :P ). Paluumatka kestikin sitten 11h, tosin pysähdyimme yhden reissulaisen kotitilalle 1,5h praatamaan ja kahvittelemaan. Ja kiitos ruuhkan Orivesi-Tampere -välillä. Keskinopeus taisi olla siinä 40 km/h tietämillä...

Tänään taas palasin ruotuun, tosin aamupalaksi jouduin vetämään banaanin, koska jääkaapissa komeili vaan kirkas valo ja ruokaostoksille pääsee vastatöitten jälkeen. Aamulla unohdin punnita itseni, joten lukemia taas lätkitään huomisesta alkaen taulukkoon :)

Ensimmäinen etappi siis ohi, ja siitä jäin sen 200g vajaaksi. Seuraava etappi on pe 16.7 ja tavoitepainoksi laitetaan 73 kg. Eli aikaa 3 viikkoa, pudotettavaa 2-3 kg. Mahdotontako? Ei. Epävarmaa? Kyllä. Mutta katsotaan miten menee.


Päivän syömiset:
- 1 iso banaani
- 200g raejuustoa + 250g salaattia (vihersalaatti, tomaatti, kurkku, marinoitu tofu, aurinkokuivattu tomaatti, sinappikastike)
- 3 dl karviais-boysenmarja mehukeittoa
- 2 munan munakas + juustoa
- Amerikan pastilleja (kauhee karkkihimo, naistenvaivat...)

Ei kommentteja: