maanantaina, kesäkuuta 21, 2010

Dukan-dieetti: 30. päivä - 76,0 kg


Noni, taas palataan ruotuun muutamaksi päiväksi. Viikonloppu meni niinkuin hieman arvelinkin. Herkkuja tuli vähän napsittua, mutta sain pidettyy näppini erossa viljatuotteista pääasiassa (paitsi sunnuntaina söin pari hapankorppua aamupalaksi). Ja telkkarista piti tottakai lauantaina katsoa kolean ilman kunniaksi ruotsalaisten suuria (ja ökykalliita) hääjuhlia. Mielestäni juhlat välittyivät kotikatsomoonkin rentoina, eikä tippaakaan paskanjäykkinä täynnä erilaisia protokollia. Joten ihan kiva niitä oli katsoa, vaikka tollaiset verorahoilla osittain maksatettavat juhlat eivät ihan minun mieleeni olekaan.

Dieettiä on nyt kestänyt kokonaiset 30 päivää, ja edelleen jatketaan. Joten tämän blogin pitäminen ei lopu juhannukseen, vaikka ensimmäinen tavoite-etappi on tuo juhannus ja mittarissa kiloja saisi olla se tasan 75. Siitä seuraava tavoite-etappi voisi olla tuo loman alkamisajankohta, joka on siis pe 16.7. Siihen mennessä jos painaisi 72-73 kg. Se tuntuisi aika optimistiselta. Lopullinen tavoite on se 70 kg. Sitä en uskalla vielä arvioida, mihin mennessä siihen kilomäärään tulisi päästä. Kunhan jouluna viimeistään :D Tavoite olisi mahtua vaatekokoon 38-40, tällä hetkellä ne ovat sellaista 40-42 luokkaa.

Tämä viikko alkaa siis proteiinipitoisella ruokavaliolla. Koitan nyt ma-ke syödä pelkästään proteiinipitoisesti, koska juhannus lähestyy ja ostoslistalla on mahottomasti erilaisia grillausvaihtoehtoja sekä vohveleiden aineksia :P Juhannus ilman grilliherkkuja ja mansikkavohveleita on yhtä kuin joulu ilman konvehteja!

Päivän syömiset:
- 3-4 dl proteiinipirtelöä
- 1 vitamiiniporetabletti
- n. 200g raejuustoa
- 1 vitalinea-jogurtti
- ProFeel Cottifrutti verigreippi
- 3 munan munakas, jossa 3 kpl pikkupojan nakkeja (vegaanisia) viipaloituna ja purjosipulia silputtuna
- 1 suklaavanukas (viim. käyttöpäivä tänään, oli pakko syyä ettei mee hukkaan!)
- 2 dl Exquisa-vanilijarahkaa + soijajauhoa + vehnälesettä

Päivän kuntoilut: aamulla 25 min. Viivillä

Ei kommentteja: