perjantaina, kesäkuuta 11, 2010

Dukan-dieetti: 20. päivä - 75,6 kg

Vautsivauvau! Paino lähti laskemaan ja jumitusta ei tiedossakaan, hitsi tää dieetti kyl on hyvä. Huolimatta viikonlopun pizza-poppari-karkki-kalja-siideri yms linjasta, paino ei ole lähtenyt nousemaan :) Toisaalta mahakipu vaikutti siihen ettei tehnyt mieli syödä alkuviikosta mitään. Joten kait se on sitten plusmiinusnolla-tilanne. Kolmen viikon Dukan-dieetin aikana painoa lähtenyt siis vajaa 4 kiloa, eli reilu kilo per viikko. Jos tällä tahdilla jatkuu putoaminen, niin kesälomaan mennessä mähän olen hoikkaakin hoikempi! Kyllä kelpaa ulkomailla shoppailla sitten uusia vaatteita.

Kahden viime päivän ruokailut ovat enemmän kasvispainotteisia olleet. Torstaina söin perus aamumunakkaan, töissä salaattia tomaatilla, kurkulla, mozzarellalla ja tofulla, töitten jälkeen muru oli tehnyt höyrytettyjä vihanneksia ja tofua (marinoitu tofu höyrystämällä oli muuten uskomattoman hyvää!) ja iltapalaksi reilu palanen oma tekoista kakkua :)

Liikunnat ovat taas jääneet vähemmälle, mutta eilen päätettiin poikakaverin kämpässä tehdä siivous ja vähän huonekalujakin järjestellä. Koko puuhaan meni reilu 3 tuntia joten ihan liikunnasta se kävi :P

Perjantain syömiset (klo 14 mennessä):
- 2 munan munakas + juustosiivuja
- Vitamiiniporetabletti
- Työpaikan rääppijäiset, eli jonkin sortin kasvis-muna-piirakkaa + salaattia
- ProFeel Cottifrutti veriappelsiini

Ei kommentteja: