torstaina, kesäkuuta 03, 2010

Dukan-dieetti: 12. päivä - 76,6 kg

Tänään on taas kasvis-protskupäivä. Poikaystävän uuden työpaikan kunniaksi käytiin sitten Pancho Villassa syömässä. Söin kasvis-taco setin ja koitin välttää liiallisten hiilareiden syömistä (eli niitten nachojen napostelua toisen lautaselta). Uskomattoman rasvaista ja sokerista se kastike niissä vihanneksissa! Huh. Enkä jaksanut kuin ehkä hieman reilu puolet koko annoksesta syödä. Sitä ennen söin kevyen Kuningatar-jogurttijäätelön Valion jätskikiskasta. Lämmin ilma, jätskiä oli vain pakko saada :) Mutta hitto että oli vaikea keksiä jotain vähähiilarista ja -rasvaista ruokaa, muutan kuin salaattia, ravintolassa syötäväksi!

Kyllä tässä yli 10 päivän proteiinipitoisen dieetin aikana on huomannu, että ajatukset ei oikein tahdo juosta. Siis, hommat pystyy tekemään töissä ja eilen toimiessani kaverille ATK-tukena sain handlatuu koneen kuntoon. Mutta muuten tuntuu, että aivotoiminta on nollissa :D Ja ylenpalttista väsymystäkin. Mutta toisaalta se voi johtua tuosta epävakaasta ilmastakin. Ehkä se johtuu menkoista. Tiiä sit :) Mutta kyllä tällä dieetillä edelleen jatketaan.

Loppuilta menee ainakin kolmen pyykkikoneellisen parissa juostessa. Tietää siis rappujen kiipeämistä eestaas ;) Hyötyliikunta kunniaan!

Päivän syömiset (klo 17:30 mennessä):
- 1 juustoleipänen + tartexia + juustoa + raejuustoa
- Vitamiiniporetabletti
- 300 g vihersalaattia (lehtisalaatti, tomaatti, feta, siemensekoitus, yrttibalsamikoa, oliivia)
- Pancho Villan kasvis-taco
- 1 isohko pallo kuningatar jogurttijäätelöä (vohvelia en syöny!)

Päivän liikunnat: aamulla 30 min Viivillä


Eilen ei kerennyt blogiin kirjoittamaan, mutta alla eilisen päivän syömiset kuitenkin:

Keskiviikon syömiset:

- 1 juustoleipänen + tartexia + raejuustoa + juustoa + keitetty kananmuna
- Vitamiiniporetabletti
- 1 prk raejuustoa (0,2%)
- 1 prk Danone Vitalinea -jogurtti
- Kourallinen irtokarkkeja (kaverilla ei ollu muuta tarjottavana :/ )
- 1 juustoleipänen + tartexia + kananmuna + juustoa
Lisäksi poljin aamulla 30 minuuttia Viivillä

1 kommentti:

aaamu kirjoitti...

Mäkin kävin viime viikolla Panchossa, ja oli hommaa saada joku sopiva annos....melkein kaikissa oli kastike valmiina, joka kyl söi vähän uskoa Panchoon...:/oon aina luullu et ne tekee pitkälti kaiken itse...Mut ilmeisesti ainaki annoksia tehdään valmiiks odottelemaan jonnekin kylmiöön/pakkaseen...

No, Panchon kanaa onnistuin saamaan ilman kastikkeita , potut syötin seuralaiselle. Vihannekset vetelin, vaikka ne lillu öljyssä - hyvää se tekee välillä!!:)

Mulla ei pätki ajatus juurikaan tän dieetin takia, paitsi jos oon juonu liian vähän nestettä/ en oo syöny tarpeeks.