keskiviikkona, heinäkuuta 07, 2010

Dukan-dieetti: 46. päivä - 75,0 kg

Noniin! Tänään se paino virallisesti oli aamulla 75 kg tasan! Jess!

Eilen tuli hieman törsättyä lomarahoja ja siinä shoppailun ohessa tuli nälkä ja kävin Subwayssa. Söin puolikkaan vege-subin hunajasinappi-kastikkeella. Tsekkasin Subwayn nettisivuilta ko. subin ravintoarvoja. Kaloreita n. 250, hiilareita n. 50g/100g. Eli todella paljon hiilareita tuommosessa patongissa. Muuten ihan suht ok eväs kaupungilla syötäväksi, parempi vaihtoehto ainakin kuin rasvainen tuhannen kalorin pizza :) Saas nähdä kostautuuko se. Niin ja torilla söin pallollisen Igmanin mansikkasorbettia. Siinäkin varmaan 30-40g/100g:ssa hiilareita. Että ehkä tuosta 75 kg ei vielä kannata niin kamalasti iloita :D

Ostoksia löyty sen verran, että 4 hihatonta peruspaitaa (2 normia, kaksi wife-beater-tyylistä) ja ei maksanut paljoa, n. 5 euroa kappale. Vielä jos löytäisi jonkun army-henkisen minihamosen niin olisi kesägarderoobi kuosissa :) Kirpparilta löytyi vanha kameralaukku, jossa oli hieno punainen vakosamettisisus! Aivan ihana, tosin en vielä testannut mahtuuko kaikki linssit sisään. Jos ei, niin laukusta tulee sitten mun matka-kosmetiikkabägi :) Tosin aika iso se on siihen tarkoitukseen, koska en ole kosmetiikan suurkuluttaja, mutta eiköhän sille jotain käyttöä keksi.


Päivän syömiset:
- 2 munan munakas + fetajuustoa + polar-juustoa (juustoinen oli :D)
- Vitamiiniporetabu
- n. 200g raastesalaattia sinappikastikkeella + n. 200g raejuustoa
- 1 ProFeel Cottifrutti päärynä (maistu ihan päärynäjäätelölle!)
- 7 kpl Jyväshyvän suolaisia voileipäkeksejä + margariinia + juustoa + kananmunaa sekä 2-3 lasillista rasvatonta maitoa (teki mieli suolaista, varmaan tän helteen aiheuttamaa nestehukkaa)
- 2 kpl Lotta-karkkia