maanantaina, huhtikuuta 19, 2010

Viikko 1 - Eka päevä!


Niin, 10 viikon projekti alkoi tänään (juhannukseen asti aikaa siis...). Ji-Pii! Ei mitään kummempia tavoitteita, ei kummempaa ohjelmaa, ihmedieettejä, hokkuspokkus-nappeja tai muutakaan, mihin rahaa kuluisi paljon. Kuntopyörä löytyy sohvan vierestä (no, varmasti voi arvata kumman päältä minut useammin löytää), hyötyliikuntaa aina kun mahdollista ja vähän ekstraa siihen päälle.

Persiistä toi kuntopyörä. Kesken pyöräilyn tuli mieleen, että paljonkohan se mun ns. rasvanpolttosyke onpi, ja tottakai hyppäsin pyörän selästä ja lähdin koneelta tarkistamaan asiaa. Kun palasin pyörän luokse, oli se hävittänyt mun siihen asti poljetun ajan ym. lukemat, mitä se laskee tuossa. No, enpä mä seuraa ku sitä sykeosiota ja ajanjuoksuu. Ja pyörähän on tuommonen samanmoinen kuin kuvassa. Ristin sen Viiviksi viininpunaisen värinsä mukaan. Hyvä peli, vähäh kiukuttelevaa sorttia kuitenkin.

Vaikka tuossa aikasemmin mainitsin, etten sen kummemmin ihmekikkailuja käytä tän laihduttamisen eteen, niin turvaudun kuitenkin ns. lisäravinteisiin. Ihan senki takia, koska olen lakto-ovovege ja tarvii proteiineja ja tiettyjä vitamiineja saada tarpeeksi. Eli käytän päivittäin Vitaplexin Energy-poretabuja sekä Fastin Hera80-proteiinijauhetta. Minttu-suklaan makuisena :P~





Päivän kuntoilut:
25 minuuttia kuntopyörällä, syke 120 koko ajan. Vähän lihasjumppailuhommaa (kädet, selkä, peppu)



1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

OI OI OI!!!1