sunnuntaina, huhtikuuta 25, 2010

Viikko 1 - Vika päevä!



Torstaina löysin Anttilan K-Supermarketista edullisia Hummus-paketteja, oli tarjouksessa 2 pkt 2€! Joten tietysti tällaiseen tarjoukseen oli tartuttava. Makuina kuvassakin olevat Kalamata-oliivi sekä Jalapeno. Olen siinä mielessä tarkka ruuanostaja, että syynään paketista ensiksi kaikki ainesosat (mitä vähemmän, sen parempi), tämän jälkeen siirryn ravintoainetaulukkoon ja vielä saatan tarkistaa alkuperämaan. Lakto-ovovegenä tietty tarkistan, ettei tuotteessa ole lihaa tai liivatetta. Myös katson että lisäaineita on mahdollisimman vähän, mielummin ei ollenkaan. Nämä Silva Hummukset ovat erinomainen vaihtoehto moniallergisille, joilla on esim. soija-, maito-, muna- ja vilja-allergia. Ja ravintoarvoiltakin Kalamata-oliivi näytti tältä:

Ravintosisältö (/100 g tai /100 ml)
Energiaa 630,0 kJ/149,0 kcal
Proteiinia 6,00 g
Hiilihydraatteja 8,00 g
Rasvaa 10,50 g
Rasvapitoisuus 10,5 %
Kuitupitoisuus 2,8 %
Suolapitoisuus 1,8 %
Alkoholipitoisuus 0,0 %

Not bad at all! Lisää e-koodeista voit tsekata täältä (linkki vie ruusunnuppu.comin sivuille)

Mitäs tapahtuikaan viikonloppuna...?

Viikonloppuna tuli oltua maalla poikakaverin vanhempien luona. Eli ei laihiksen kannalta hyvä juttu :D Ruokaa sai syödä yltäkylläisesti ja koitin kyllä välttää liiallisten herkkujen napostelua mutta ku se tuore pulla on niiiiiin hyvää! Varsinkin kunnon kaneli-kookos-korvapuusti. Voe kauhistus, söin ainaki 5 sellaista koko viikonlopun aikana. Ja tänään sitten kova paluu ruotuun. Aamulla ennen takaisin kotiinpaluuta treenailin olkapäitä, habaa ja selkää. Kotona sitten taas Viivillä rullasin, ensin 15 minuuttia ja sen jälkeen vielä 20 minuuttia. Joten eiköhä se tästä. Alkoholia en nauttinut tippaakaan ja ruokaki noin muuten oli suht terveellistä (taino, karjalanpiirakoita en kyllä laske terveelliseksi), salaattia ja perunakasvislootaa.

Kotona vielä leipasin teho- eli herkkuleipääni ja proteiinimakarooni-kasvis-tomaatti-juusto-uunivuokaa. Kummankin ohje löytyy Kokkailua-sivultani.



Päivän kuntoilut: 15 + 20 minuuttia Viivillä, lihaskuntoharjoittelua (selkä, olkapäät, hauis)

Ei kommentteja: