tiistaina, huhtikuuta 20, 2010

Viikko 1 - Toka päevä!

Noni, varhaisperunana heräsin reilu puoli tuntia ennen kellonsoittoa ja päätin pistää Viivillä polkien! Vartin verran poljin kevyellä sykkeellä (90-110). Samalla katsoin MTV3:n aamuteeveetä, jossa oli Keventäjien osuudessa puhetta eri rasvoista ja diabeteksesta. Itse käytän hyvin vähän rasvaa (itse lisättynä) missään ruuassa, joten tarvisi hiukan panostaa niiden saantiin, ja varsinkin niiden terveellisten rasvojen. Pähkinöissä on ainakin hyviä rasvoja, joten ehkä tehostaisin pähkinöiden syöntiä, esim. 50g/päivä.

Olin myös reipas ja vaihteeksi kävelin töihin (puoli tuntia per suunta). Talvisin yleensä muutenkin kävelen joka paikkaan, mielestäni pyöräily talvikelillä ei ole normaalia. Mutta nyt olen jo fillarin kaivanut kellarista, lunta kun ei näy missään. Pyöräni valitettavasti on sitä sorttia, jolla kruisaillaan, ei kuntoilla. No, onneksi Viivi on sohvan vieressä kertomassa huonosta omasta tunnosta, jos unohdan urheilla!

Kaloreita en vielä ole alkanut laskemaan, mutta vähän syömisiä suvaitsis tarkkailla, nimim. herkkuhyllyllä kuolaaja. Mutta mitään muuta namia en ostanut kuin sitruunarahkaa, jonka aijon sekoittaa tavalliseen rahkaan sekä sekaan lisään banaaninpalasia. Nomi! Niin, ja leipasin herkkuleipää, josta jauhot korvasin suurimmaksi osaksi soijajauholla. Minun ikiomaa terveysleipää.




Päivän kuntoilut: 15 minuuttia kuntopyörällä, syke 90-110.

Ei kommentteja: