tiistaina, elokuuta 10, 2010

2. kausi: Dukan-dieetti 2.pv - 74,9 kg

Aamulla kävin verikokeissa ja jouduin olemaan syömättä ja juomatta 10 tuntia. Eilen illalla vedin viimeisen ruuat n. klo 20 aikoihin, joten verikokeiden jälkeen nälkäkin oli ihan hillitön! Tänään on myös tuntunut kunnon SOPU-kivut, eli SOkeriPUutosta. Lomalla kun vetelin kuitenkin jätskejä ja karkkeja niin ehtihä se keho tottua sokeri- ja hiilaripitoiseen ruokaan, joten tänään siis kierreskellään tuskissaan.

Sitten tajusin että heimoi eihän tuo mun proteiinipizza täysin hiilaritonta ole, vaikka siinä on pohjan lisäksi vain pinaattia, sipulia, rucolaa ja fetaa. Mutta siinä on lisäksi säilyketomaattia. Hitto! Ihan totaalisesti unohdin että tomaattia EI saa käyttää, kun se muuten kuuluu olennaisesti mun ruokavalioon. Hemmetin hemmetti. Mutta sitäkin on jäljellä vielä 4-5 palaa (tein siis pellillisen). Pohja on sentään periaattees pelkkää proteiinia (rahkaa, munaa, juustoa raastettuna, vehnälesettä, soijajauhoo ja mausteita). Ruokaa en aijo hukkaan kuitenkaan heittää joten syön nyt ton pizzan pois tässä ja jatkan vaikka Hyökkäys-vaihetta vähän pitempään. Ärgh!

Päivän syömiset:
- 1 Profeel Cottifrutti
- 4 palaa proteiinipizzaa
- Kourallinen pähkinäsekoitusta (iha sikanälkä oli ja pakko oli napata jotain helppoa pureskeltavaa kaupasta, eikä protskupatukoita löytyny)
- 3 dl rasvatonta maitoa

Ei kommentteja: