torstaina, elokuuta 19, 2010

2. kausi: Dukan-dieetti 11.pv - 74,4 kg

Kylläpä paino poukkoilee miten sattuun. Vaan eiköhän se tuosta tasaannu viikonlopun jälkeen. "Valitettavasti" taas ohjelmaa koko viikonlopuksi, perjantaina ensin tyttöjen iltaa piknikin merkeissä ja lauantaina/sunnuntaina ajattelin käydä ihmettelemässä Naga 2010 -tapahtumassa chilin syöjiä ja mahdollisesti itsekin maistaa jotain siellä (riippuen mitä kaikkea on tarjolla). En ihan älytön chilin rouskuttaja ole, mutta kyllä sitä ruokiin monesti tulee laitettua. Ja mielellään miedosti tulista ruokaa kyllä syön. Lisäksi olisi Ofelia Market Yo-talolla, joka kiinnostaisi myös. Mutta kaikkihan riippuu ihan siitä, miten perjantai menee ;)

Aivan mahtavaa kun ei enää ole helteitä! Aamullakin kun viiletän tuulispäänä Hämeenkatua töihin nii oikeasti tuntuu, että pian tarvii hanskat käteen! Voin siis pian kaivaa lenkkarit, ulkoiluhousut ja -takin kaapista esille ja harkita tosissaan lenkille menoa. Olen vain jotenkin huono lenkkeilemään, askel ei tunnu kevyelle, tai ylipäätänsä ei tunnu luontevalle hölkätä/juosta. Voi olla että tarvitsen uudet lenkkarit. Urheiluvaatteista tulikin mieleen että tilaamani laskutakki oli ihan älyttömän iso (sormenpäitä ei edes näkynyt hihoista) joten pistin sen takaisin menemään (jessus, postikulut 22e ja risat!) ja halusin toisen, erilaisen takin vaihtona. Ja jos seki on vielä liian iso nii en enää palauta, myyn sen sitten pois.

Olen valitellut antipatioita raejuustoa kohtaan, mutta muistin sitten yhden vanhan tuttavuuden raejuuston saralla, eli Keson Fetaoliivi ja Grillattu Paprika, joita olen nyt tykännyt mussutta kananmunan kanssa. Nämä raejuustot eivät vielä ainakaan töki ja ovat kyllä mahdottoman hyviä :) Ja tietysti vanha kunnon raejuusto-munavoi on herkkua, tosin leivän kanssa. Voisikohan sitä käyttää muun ruuan kanssa kuin leivän?

Ei kommentteja: