perjantaina, elokuuta 13, 2010

2. kausi: Dukan-dieetti 5.pv - 74,4 kg

Ei kyllä kerkee valitettavasti ihan joka päivä kirjoitella, mutta eikait se varmaan tarkoitus olekaan, eihän mulla asiaa riitä joka päivälle! Sain tilattua itselleni jo ensi talvikautta varten uudet laskukengät ja -takin, nyt oottelen niitten saapumista kuin kuuta nousevaa! Kengät ostin Planet-Sport -verkkokaupasta ja takin löysin Shore -verkkokaupasta. En ole aikasemmin kummastakaan tilannut, mutta molemmat vaikuttivat luotettavilta kauppapaikoilta ja samahan se oli tilata. Ainahan ne tuotteet voi joko palauttaa tai myydä Suomessa esim. Huuto.netissä. Josta tulikin mieleen että tänään olisi tarkoitus penkoa vähän kämppää ja varastoa, mitä kaikkea turhaa eli myytävää tavaraa löytyisi. Kirpputorille olen aika laiska viemään tavaroita myyntiin, mutta isommat (ja miksei tietty pienemmätkin) tavarat voi myydä netissäkin.

Laihdutus ei ole nyt sujunut ihan putkeen. Tai no tavallaan on, tavallaan ei. Olen totaalisen kyllästynyt syömään raejuustoa, joten se on aika iso siivu pois mun ruokavaliosta kun en vain yksinkertaisesti pysty sitä enää syömään. Toki se menee muun ruuan kanssa, mutta ei enää yksistään sellaisenaan. Ptyi. Olen siis sortunut syömään salaattia lounaalla ja eilenkin join pari olutta kaverin kanssa terassilla. Ehkä tämä tästä kun saisi lisättyä liikuntaa ohjelmaan. Mutta en lannistu, yritän nyt kuitenkin pitää protskupitoista ruokavaliota yllä. Voisin luetella tähän erilaisia runsasproteiinisia ruokia:

- Maustettu rahka (vanilija, sitruuna) +soijajauhoa
- Munakas
- Uunimunakas juustolla
- Proteiinipirtelö
- Tofu- tai soijarouhekeitto (jos ei käytä juureksia vaan tekee sipulikeittopohjalla ja merilevällä)
- Soijapihvit
...

Muuta nyt ei yhtäkkiä tullut mieleen. Hmm, jos olisi blenderi, voisi tehdä erilaisia proteiinismoothieita, mutta en valitettavasti omista sellaista.

Päivän syömiset:
- 4 dl proteiinipirtelöä
- Vitamiiniporetabletti
- Salaattiannos (vihersalaatti, tomaatti, kurkku, tofu, juusto, pähkinäsekoitus + kastike)
-- Loput unohtui päivittää

Ei kommentteja: