perjantaina, kesäkuuta 18, 2010

Dukan-dieetti: 27. päivä - 75,7 kg

Hmph, jostain syystä tuo kysely ei enää toiminut tuossa sivupalkissa, jossa kysyin että kuinka useasti punnitset itsesi, ja piti se sitten ottaa pois. Ruokailut on pysyneet taas hitusen kurissa, hieman lipsumista tuossa proteiinipitoisessa ruuassa, eli joka päivä on kyllä kasviksia enemmän tai vähemmän tullut syötyä. Eilen tuli leivottua, eli karppipizzaa (tomskua, oliiveja, sieniä, basilikaa, rucolaa, punasipulia ja juustona oli Polar 10) ja "anopille" muffinsseja (suklaa-hasselpähkinärouhe sekä kookos-mustikka), viikonlopuksi kun lähdetään poikakaverin kotikotio Pohjois-Savoon. Saas nähä miten siellä syömiset sujuu... Tarjolla kun on aina monen sorttista leipää, leipomuksia, paistoksia ja ties mitä :)

Oivallista viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

aaamu kirjoitti...

yyyh, mulla oli lähteny vaan 5cm tästä ruhosta viikossa. Harmittaa. Päätin jättää viikoks kaikki maitotuotteet (paitsi kahvimaidon), nehän ei ees kuulu tähän dieettiin....JOS tää kokeilu tuottaa tulosta, niin kai mä sit koitan jättää ainakin juustot pois siihen asti kun oon tavoitepainossa....eli heeelvetin pitkän ajan päästä......

Sissu kirjoitti...

No mutta onhan se 5 cm parempi kuin ei mitään! :) Kyllähän niitä maitotuotteita saa popsia, mutta ne pitää olla rasvattomia tai hyvin vähärasvaisia. Mutta kokeile ihmeessä auttaako se. Dukan-dieetin ideahan on, ettei kaloreita tms tarvi laskea, mutta kokeile kans lisätä liikuntaa? Painonpudotusvaiheessahan sitä saa enempi harrastaa kuin sen 0,5h päivässä :)