tiistaina, toukokuuta 25, 2010

Dukan-dieetti: 4. päivä - 77,8 kg

Hemmetti! Onnistuin sitten poistamaan eilisen postaukseni täältä. Dämn... Mutta onneksi aamulla oli jäänyt tämä blogi auki selaimeen kun lähdin töihin, joten kopsasin siis eilisen postauksen tämän tekstin loppuun.

En tiedä johtuuko tästä dieetistä, mutta tulee nukuttua huonosti/herään tosi aikasten tai valvon tosi myöhään. Olo päivisin ei kuitenkaan ole kauhean väsynyt, jaksaa paiskia töitä, mutta väsy iskee sitten tuossa kuuden aikaan illalla. Sen jälkeen taas virkistyy. Mutta seki on kyllä sidoksissa tuohon syömiseen, että miten sitä energiaa on kehossa.

Huomenna pääsee taas herkuttelemaan vihanneksilla! Nami! Kävinkin jo kaupassa ostamaassa valmiiksi jääsalaattia, tomaattia, hillosipuleita ja paprikaa. Jääkaapissa mulla on jotain salaatinkastikejämiä, tarvii tsekata kehtaako salaattiin kastiketta hieman lorauttaa. Kai ny sentään vähän voi?! Ai että, pääsee taas wokkeja syömään! Ja tekemään kreikkalaistyyppistä uunivihannespaistosta! Viikonloppuna jos vain kelit sallivat niin taatusti grillaushommia tiedossa :)

Päivän syömiset (klo 18:30 mennessä):

- 2 munan munakas + juustosiivuja + öljyä
- Vitamiiniporetabletti
- 2 dl vissyvettä (tais olla jokin kuningatar-maku)
- 1,5 dl raejuustoa
- 1 prk ProFeel Cottifrutti (verigreippi)
- 4 tofu-sipuli-feta-sieni-pyörykkää (poikakaverin tekemiä)
- 2 rkl Tzaziki-kastiketta

Dukan-dieetti: 3. päivä - 78,1 kg

Nonii, sunnuntaista paino tippunut -1,2 kg, kivakiva :) Ajatuksenani oli vielä tämä ja huominen päivä olla hyökkäysvaiheella, sitten siirryn vuorottelemaan proteiini/proteiini-kasvis -ruokavaliolle. Mielestäni tuo 5-5 -tekniikka tuntuu hieman rankalta, joten aloitan kokeilemaan 1-1 -päivätyylillä, eli joka toinen päivä pelkkää protskua, joka toinen protksu-kasvis. Mahakin toiminut tänään paremmin kun eilen illalla muistin vehnäleseet vetästä nassuun ennen nukkumaan menoa.

Kokkailin tänään sitä pinaatti-tofu-muhennosta, johon tuli siis pakastepinaattia, tofua, creme fraichee ja mausteita. Ja nooh, ihan kelvollista se oli, feta-juusto olisi kyllä paremmin sopinut siihen kuin tuo tofu. Ja turhan suolaista siitä tuli kun koko yön marinoin sitä soijakastike-mauste-liemessä :P

Päivän syömiset:
- 2 munan munakas + tiraus öljyä
- Vitamiinporetabletti
- Puolikas teemuki
- 4 soija-fetapyörykkää
- 1,5 dl raejuustoa
- 1,5 dl jogurttia
- Annos (n. 300g) pinaatti-tofu-muhennosta
- 3,5 dl proteiinipirtelöä

Ei kommentteja: