maanantaina, toukokuuta 03, 2010

Viikko 3 - Maanantai

Noniiiii, aamulla oli niin kamala kiire, että en ehtinyt punnitsemaan itseäni. Joten se jää ny huomiselle. Oli pakko katsoa sunnuntai-leffa, joka oli tällä kertaa Indepedence Day. Tuli niin mukavia nostalgisia fiiliksiä sen kanssa. Taisin käydä sen teatterissakin silloin aikoinani katsomassa. Leffa loppui vähän ennen keskiyötä ja oli sitten vielä pakko hetken aikaa lukea kirjaa. Suosiolla laitoin korvatulpat korviin, että saa varmasti rauhassa nukuttua (keskustassa asumisen ihanuutta sekä kiitos kahden naukuvan karvapalleron). Ja sainhan minä, melkein kellonsoittoon asti. Mutta morjes vaa taas sisäiselle herätyskellolle. Oikeesti, iha sama monelta menee illalla nukkumaan niin silti aamulla herää aikasten!

Intensiivisen työpäivän jälkeen olo tuntui niin väsyneeltä , ettei tehnyt mieli polkea Viivillä, mutta sain kun sainki raahattuu ahterini pyörän päälle ja sotkea peräti puoli tuntia. Adrenaliinihurmoksessa sain vielä treenattuu vähän käsivarsia ja syvävenyteltyä kroppaa. Joten hyvä minä, jaksoin väsymyksestä huolimatta! :) Niin, ja sain leivottua taas herkkuleipää, joka tosin vähän sai turhan paljon kuumuutta ja jäi hitusen kovaksi. No, voinhan vaikka kuvitella sen olevan näkkäriä *g*


Päivän kuntoilut: Viivillä 30 minuuttia + käsivarsitreeniä ja syvävenyttelyä

1 kommentti:

Gini kirjoitti...

helou.. :)

päädyin lueskelemaan blogiasi, sillä minullakin siintää laihdutustavoite juhannuksessa.. voisimme tsemppailla toisiamme tässä matkan varrella! :)
itselläni on vielä viralliseen tavoitteeseen matkaa kolmisen kiloa, mutta unelmatavoitteena olisi matkaa vielä viitisen kiloa. Toivottavasti tuo 5kg olisi mahdollista nipistää juhannukseen mennessä.
tulepas vierailemaan blogissani. :)
tsemppiä projektiin!