sunnuntaina, toukokuuta 02, 2010

Viikko 2 - Sunnuntai!

Noni, edellisestä postauksesta olikin enempi aikaa, kiitos vappuhulinoiden ja työkiireiden. Ehdin kuitenkin tuon perjantain painolukeman päivittää tänne ja tosiaan, puntari näyttää vähän miten sattuun noita painoja. Ja sellaisenkin huomasin, että herkästi ottaa lukemaan vaikutusta myös se, missä kohdin puntarilla seisoo(!). No, seuraavaksi siis piirrän jollain tussilla tuohon puntariin omat jalanjäljet että varmasti aina samalle kohdin astun punnituksessa. Mur.

Wappu meni erittäin rattoisasti kotimuotoisissa illanistujaisissa. Olin leiponut suolaisia piirakoita ja pastejoita ja tarjolla oli myös vihannestikkuja, oliiveja, rypäleitä, minidonitseja, simaa, karkkia, sipsiä ja dippiä. Eli ihan kevyet eivät vappusyömisetkään olleet. Varsinkin kun lauantaina vielä piti hakea takeaway-hampurilaisannokset American Dineristä. Ja mukaan laskettuna alkoholin määrä jota tuli nautittua :P Muuten en sitten vapputohinoihin osallistunutkaan, joten vapputorit sun muut jäivät välistä.

Puuh, no tänään sitten ruotuun koittanut palata, syönyt kevyemmin ja vähemmän sekä Viivillä sutasin 45 minuuttia. Eiköhän se tästä, onneksi ei ole kahteen viikkoon tiedossa minkäänsorttisia juhlimisia tai pakkosyöttämistä


Päivän kuntoilut: Viivillä 45 minuuttia

Ei kommentteja: